Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Μαθητική συγκέντρωση απόψε στο Σύνταγμα.




Το συντονιστικό των μαθητών καλεί σε καθιστική διαμαρτυρία απόψε στις 11.30 στο σύνταγμα:

Πόσο εύκολα ξεχνάτε..

Στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 άλλο ένα "μεμονωμένο" περιστατικό συνέβη, για να βγάλει για ακόμα μια φορά στην επιφάνεια το πραγματικό πρόσωπο τον δυνάμεων καταστολής. Άλλος ένας νεκρός...15 χρονών...αθώος...οπλισμένος μόνο με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον, το μέλλον που του στερήσανε...

Αλλά τι σας νοιάζει εσάς? Έχει περάσει τόσος καιρός από τότε! Τώρα πια είναι σαν να μην έγινε τίποτα. Συνεχίστε τις ζωούλες σας, συνεχίστε να πιστεύετε τυφλά στην κινδυνολογία των ΜΜΕ. Δώστε κιάλλες ψήφους εμπιστοσύνης, γίνετε περισσότερο συνένοχοι με την σιωπή και την άγνοιά σας. Μείνετε στα καβούκια σας. Εκεί είστε ασφαλείς. Ως πότε όμως?

Επειδή εμείς δεν ξεχνάμε και ελπίζουμε πως και εσείς κάνετε το ίδιο, ας θυμίσουμε στην χώρα ότι εμείς είμαστε ακόμη εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε μέχρι αυτή η αλυσίδα βίαιων αδικιών εις βάρος των ονείρων μας να εξαφανιστεί.

Καθιστική διαμαρτυρία στην μνήμη του Αλέξη με την αλλαγή της χρονιάς ελπίζοντας πως τα όνειρά μας δεν θα μείνουν απλά όνειρα σαν του παιδιού εκείνου. Δεν θα μας στερήσετε τίποτα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου