Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Κυρ πόλιτσμαν να το ρίξω το μολότοφ στα κωλόπαιδα;

Τρίτη 7/7/2009





Λιγοστοί ναζιστές εκτοξεύουν μολότοφ εναντίον πορείας 3.000 αντιρατσιστών και μεταναστών, υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.




Πέμπτη 9/7/2009






Επιθεώρηση των ταγμάτων ασφαλείας από τον υφυπουργό δημόσιας τάξης κ. Μαρκογιαννάκη. Ακολούθησε προσωπική επαφή του υπουργού με πάνω από 50 διμοιρίες και κάτω από 10 ηρωικούς ναζί, καθώς και με τριμελή επιτροπή κατοίκων των γραφείων της "χρυσής αυγής".

Αστεισμοί για την ανεπαρκή εκπαίδευση των ναζί και τις αναφλέξεις από φίλια πυρά, χαριεντισμοί, τόνωση ηθικού δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ενώ τον υφυπουργό έραιναν με ψήφους νοικοκυραίων τα μεταμεληθέντα μέλη του Λα.ος.

Σε κλίμα συγκίνησης ακολούθησε απονομή παρασήμων στους ανάπηρους -πνευματικά- παλαίμαχους αγωνιστές. Στο κλείσιμο της βραδυάς ενώπιον του επίσημου προσκεκλημένου, έλαβε χώρα εκπαιδευτική άσκηση επίθεσης των επίλεκτων ναζί σε παρακείμενη κατάληψη στεγης η οποία στέφθηκε από πλήρη αποτυχία. Τους υποδέχτηκαν βαλσαμωμένοι υπουργοί, παλαίμαχοι ναζί του Μεταξά παρηγορώντας τους: πάλι με χρόνια με καιρούς, όταν ξυπνήσει ο μαρμαρωμένος βασιλίας κλπ κλπ...

Αγ. Παντελεήμονας - Αχαρνών
"Δημοκρατία" του Ελλαδιστάν