Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Έξω οι φασίστες απ' τις γειτονιές!

Σε αντιφασιστική-αντικατασταλτική πορεία καλεί η Πρωτοβουλία Αναρχικών Ν.Ιωνίας-Ν.Ηρακλείου την Τρίτη 10 Απρίλη στις 6 το απόγευμα στην Πλ. Σημηριώτη στην Νέα Ιωνία. Από το κάλεσμα των γειτόνων και συντρόφων:

Την Κυριακή 25 Μάρτη 2012 στην πλατεία Σημηριώτη στην Ν.Ιωνία, μετανάστες δέχτηκαν επίθεση από φασίστες. Κάποιος περαστικός στην προσπάθεια του να τους σταματήσει κάλεσε την αστυνομία. Όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ν.Ιωνίας ανέφεραν τους φασίστες ως “δικούς τους”, φόρεσαν χειροπέδες στα θύματα της επίθεσης και στον δρόμο μπάτσοι και φασίστες συνέχισαν να τους χτυπάνε απο κοινού. Στο τμήμα όπου τους προσήγαγαν τους χτύπησαν ξανά, όπως κι έναν ακόμα μετανάστη που είχε προσέλθει στο
τμήμα για τα έγγραφα του.
Ο φασισμός δεν αποτελεί ένα ξέχωρο πολιτικό σύστημα αλλά είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το υπάρχον καπιταλιστικό πλάνο. Η κοινωνική ειρήνη χτίζεται μέσα από την συναίνεση αντιμαχόμενων τάξεων. Από αυτήν την υποχώρηση και αδρανοποίηση του κοινωνικού χώρου,οι σκοποί των κρατιστών επιτυγχάνονται χωρίς καμία πλέον αντίσταση. Ας δώσουμε τέλος στην ανοχή και την συγκάλυψη κάθε φασιστικής ενέργειας.

ολόκληρο το κάλεσμα βρίσκεται εδώ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ