Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Τροικανοί και εκπρόσωποί τους: Ανεπιθύμητοι!


Ανεπιθύμητοι!

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 19:30, στο πλαίσιο της διεθνούς ημέρας μουσείων και της ανάδειξης του Μουσείου Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου», σε τιμώμενο μουσείο για το 2011 επρόκειτο να επισκεφτεί το Π.Π.Ι.Ε.Δ. ο υπουργός της τρόικας Παύλος Γερουλάνος.

(σ.σ. Τελικά προέκυψε κάποια "ξεχασμένη" της τελευταίας στιγμής υποχρέωση του υπουργού και δεν προσήλθε. Που να μπλέκεις τώρα με την πλέμπα...)

Ο κύριος Γερουλάνος είναι συνυπεύθυνος για την σημερινή κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς είναι μέλος της προσωπικής κλίκας του πρωθυπουργού και στο παρελθόν έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Παπανδρέου. Είναι θερμός υποστηρικτής του μνημονίου και των ιδιωτικοποιήσεων.

Από την θέση του ως υπουργός πολιτισμού έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο όπως η πρόταση για την νομιμοποίηση του τζόγου (φρουτάκια) και η επαγγελματική αποκατάσταση πολλών παλιών του φίλων από την εταιρία «Egon Zehnder» σε καλοπληρωμένες θέσεις συμβούλων. Ο ίδιος ως μεγαλο "ψαράς" έχει ιχθυοκαλλιέργειες (στο όνομα της συζύγου του πλέον) οι οποίες λειτουργούν παράνομα έχοντας μετατρέψει τον κόλπο του Αργοστολίου σε βόθρο.

Η κυβέρνηση της τρόικας που έχει υποταχθεί πλήρως στο ελληνικό και ξένο κεφάλαιο, που έχει ισοπεδώσει μισθούς , συντάξεις και όλα τα δημόσια αγαθά είναι ανεπιθύμητη.

Είναι ντροπή, αυτοί που σπρώχνουν τη νεολαία στη νέα μετανάστευση και οργανώνουν ρατσιστικά πογκρόμ κατά των μεταναστών να εμφανίζονται για να "τιμήσουν" ένα μουσείο προσφύγων.

Καμία ανοχή στους εκπρόσωπους κυβέρνησης - Ε.Ε. - ΔΝΤ

Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας