Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

από το στούντιο του Flash στα μπουντρούμια της ΓΑΔΑ

Αναδημοσιεύουμε από το Athens Indymedia, ενώ τρέχουν τα γεγονότα. Να σχολιάσουμε απλώς ότι την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος υποδέχεται με χαρά τον εγκληματία πολέμου ισραηλινό υπουργό πολέμου Έχουντ Μπάρακ, 22 αλληλέγγυοι προς τους κατηγορούμενους για την υπόθεση του επαναστατικού αγώνα συλλαμβάνονται και κατά τα φαινόμενα κατηγορούνται για "εγκωμιασμό τρομοκρατικών πράξεων". 
 
****

Στις 10 Γενάρη το πρωί, σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποίησαν στον ραδιοσταθμό Flash  96 FM, παρέμβαση αλληλεγγύης με ενημερωτική εκπομπή-μήνυμα για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα  που δικάζεται από τις 5 Οκτώβρη στο ειδικό δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού. Αφού μεταδόθηκε το μήνυμα, έξω από το σταθμό εμφανίστηκε κάθε είδους ομάδα των κρατικών τρομοκρατών (ΔΙΑΣ, ΜΑΤ, ΥΜΕΤ κ.ά.) και περικύκλωσαν το κτίριο, απειλώντας να συλλάβουν τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην παρέμβαση παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο σταθμός δηλώνει ότι δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία τους, και ότι δεν θεωρούν την πράξη τους αυτή κατάληψη αφού δεν παρεμποδίστηκε πουθενά η λειτουργία του σταθμού.

Η τρομοκρατική δράση του κράτους και οι πολιτικές αποφάσεις που έχουν παρθεί είναι να πατάξουν με κάθε τρόπο το δικαίωμα των αγωνιστών να εκφράζονται και να δρουν. Θα μας βρουν μπροστά τους!

Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τη ΓΑΔΑ στις 17:30

Το κείμενο της συνέλευσης που έγινε στον σταθμό

****

Για το κλίμα της παρέμβασης, ακούστε και τμήμα της εκπομπής που έγινε νωρίτερα το μεσημέρι.