Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Έγκλημα στην Πατησίων - Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε!




Ξημερώματα Δευτέρας 26/1 (στις 4.00 το πρωί!), διάλεξαν τα λαμόγια του Δ. Αθηναίων για να κάνουν την απαγορευμένη με έγγραφα του δασαρχείου βρωμοδουλειά τους.

Μέσα στο σκοτάδι σα μαφιόζοι που είναι, έκοψαν 44 αιωνόβια πεύκα, στερώντας από τους κάτοικους μιάς από τις πιο υποβαθμισμένες συνοικίες της πόλης, έστω και από αυτόν το μικρό πνεύμονα που είχε απομείνει. Οι ισχυρισμοί του δημάρχου Κακλαμάνη που ξέρει μόνο πλαστικά δέντρα να προστατεύει, οτι θα φυτευτούν 100 νέα δέντρα πάνω από το τσιμεντένιο 4όροφο ι δ ι ω τ ι κ ό πάρκινγκ, κρίνονται το λιγότερο ως γελοίοι από τους ίδιους τους γεωπόνους.

Εν τω μεταξύ, μόλις εμφανίστηκαν οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής -μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι και παιδιά- και άρχισαν να διαμαρτύρονται, δέχτηκαν επίθεση με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και ασφυξιογόνα από τους γνωστούς μεροκαματιάρηδες ΜΑΤατζήδες, ΥΜΕΤ που δε δίστασαν ακόμα και να κραδαίνουν απειλητικά τα πυροβόλα όπλα τους απέναντι στους ...επικίνδυνους εγκληματίες που ζητούσαν λίγο αέρα!

Οι απόπειρες δεντροφύτευσης και οι συγκρούσεις με τα ΜΑΤ διήρκεσαν μέχρι τη νύχτα και οι εξοργισμένοι κάτοικοι και μαθητές καλούν και σήμερα σε
ΠΟΡΕΙΑ προς το δημαρχείο αθηνών στις 11 το πρωί, με αφετηρία το 41ο γυμνάσιο-λύκειο στην οδό Λέλας Καραγιάνη
, λίγα μέτρα πέρα από το ξεριζωμένο παρκάκι.

(εδώ το μπλογκ της περιβαλοντικής ομάδας των μαθητών του 41ου)

Οι κρατικοί και οι δημοτικοί "άρχοντες" και οι λοιποί μιζαδόροι, προφανώς δεν έχουν καταλάβει ότι οι εποχές που αποφάσιζαν και διάταζαν, που έκαναν τις λαμογιές τους με όλη τους την άνεση έχουν περάσει. Η ανοχή και η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
-και πίσω τους-
ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!